Close

Results 1 to 19 of 19
  1. #1
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,751
    Rep Points
    31,550.6
    Mentioned
    2064 Post(s)
    Rep Power
    316


    Reputation: Yes | No

    How is the site speed for you?

    I'm starting to think with all the damn activity we might need some further optimization. Not ready to upgrade the server just yet but I think our host may be running too many sites off the same server.

    So, let me know how it is for you, please.

    Edit: Let me know what browser you are using.

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    NY
    Posts
    2,440
    Rep Points
    2,622.0
    Mentioned
    37 Post(s)
    Rep Power
    27


    Reputation: Yes | No
    just fine. sometimes a page may refresh or load up a bit slowly, but nothing to complain about. a few seconds every once in a while seems just normal IMO

    sometimes i get the little wrist watch icon after clicking 'post reply' or 'save' but not for so long that its a problem.

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,751
    Rep Points
    31,550.6
    Mentioned
    2064 Post(s)
    Rep Power
    316



    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by e92 Click here to enlarge
    just fine. sometimes a page may refresh or load up a bit slowly, but nothing to complain about. a few seconds every once in a while seems just normal IMO

    sometimes i get the little wrist watch icon after clicking 'post reply' or 'save' but not for so long that its a problem.
    That is about the same here.

    At times it slows down but then speeds right back up.

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    2,266
    Rep Points
    936.0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    10


    Reputation: Yes | No
    perfectly fine for me
    Click here to enlarge

  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,751
    Rep Points
    31,550.6
    Mentioned
    2064 Post(s)
    Rep Power
    316



    Reputation: Yes | No
    Let me know what browsers you are using as well.

  6. #6
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    262
    Rep Points
    161.8
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    2


    Reputation: Yes | No
    Works just as fast as the other two. I use Firefox and Safari.

  7. #7
    Join Date
    May 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    2,266
    Rep Points
    936.0
    Mentioned
    5 Post(s)
    Rep Power
    10


    Reputation: Yes | No
    Mozilla Firefox
    Click here to enlarge

  8. #8
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    NY
    Posts
    2,440
    Rep Points
    2,622.0
    Mentioned
    37 Post(s)
    Rep Power
    27


    Reputation: Yes | No
    safari. i have others but Safari is my go to. especially on my iPhone.

  9. #9
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,751
    Rep Points
    31,550.6
    Mentioned
    2064 Post(s)
    Rep Power
    316



    Reputation: Yes | No
    Statistics show 40% of the visitors use firefox... which is a bummer since it is the worst browser to view the site in.

  10. #10
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    818
    Posts
    521
    Rep Points
    549.2
    Mentioned
    1 Post(s)
    Rep Power
    6


    Reputation: Yes | No
    I use Google chrome and its basically the same as everyone else's experience. Usually quick sometimes it gets slow. Nothing to $#@! about though. I also use Road Runner internet I average a 25mb/s download 1.8mb/s upload
    Kees on M5 Board is my bitch....

  11. #11
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Boston
    Posts
    878
    Rep Points
    891.7
    Mentioned
    63 Post(s)
    Rep Power
    0


    Reputation: Yes | No
    its one of the slower sites i access to be honest with you! less images on the main page perhaps?

  12. #12
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    Corpus Christi, Texas, United States
    Posts
    3,053
    Rep Points
    1,236.6
    Mentioned
    6 Post(s)
    Rep Power
    13


    Reputation: Yes | No
    Fairly quick using 64-bit Chrome. N54tech loads in a blink of an eye compared to this though (which I would expect) but they are both very fast, and I have nothing to complain about considering what things used to be like on Windows 95 with dial-up....

  13. #13
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    USA
    Posts
    2,215
    Rep Points
    1,142.0
    Mentioned
    11 Post(s)
    Rep Power
    12


    Reputation: Yes | No
    Chrome is pretty fast, I.E. = slow, Firefox loads up fine.

    About the same results on the various systems I use, all have atleast 2GB + ram so that may be of contribution.

  14. #14
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,751
    Rep Points
    31,550.6
    Mentioned
    2064 Post(s)
    Rep Power
    316



    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by BrenM3 Click here to enlarge
    its one of the slower sites i access to be honest with you! less images on the main page perhaps?
    What browser?

  15. #15
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Boca Raton FL
    Posts
    2,042
    Rep Points
    48.0
    Mentioned
    3 Post(s)
    Rep Power
    0


    Reputation: Yes | No
    slow specially when loading the home page
    Click here to enlarge

  16. #16
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,751
    Rep Points
    31,550.6
    Mentioned
    2064 Post(s)
    Rep Power
    316



    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by FR305 Click here to enlarge
    slow specially when loading the home page
    WHAT BROWSER

  17. #17
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Encino,CA
    Posts
    7,989
    Rep Points
    5,690.9
    Mentioned
    173 Post(s)
    Rep Power
    57


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by Sticky Click here to enlarge
    WHAT BROWSER
    lmfao, i use firefox its not too shabby. would you recomend chrome?
    Burger Motorsports
    Home of the Worlds fastest N20s, N54s, N55s, S55s, N63s, and S63s!

    It is the sole responsibility of the purchaser and installer of any BMS part to employ the correct installation techniques required to ensure the proper operation of BMS parts, and BMS disclaims any and all liability for any part failure due to improper installation or use. It is the sole responsibility of the customer to verify that the use of their vehicle and items purchased comply with federal, state and local regulations. BMS claims no legal federal, state or local certification concerning pollution controlled motor vehicles or mandated emissions requirements. BMS products labeled for use only in competition racing vehicles may only be used on competition racing vehicles operated exclusively on a closed course in conjunction with a sanctioned racing event, in accordance with all federal and state laws, and may never be operated on public roads/highways. Please click here for more information on legal requirements related to use of BMS parts.

  18. #18
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,751
    Rep Points
    31,550.6
    Mentioned
    2064 Post(s)
    Rep Power
    316



    1 out of 1 members liked this post. Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by fastgti69 Click here to enlarge
    lmfao, i use firefox its not too shabby. would you recomend chrome?
    Yes, try Chrome and let me know how it is. Chrome is amazing.

  19. #19
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    38
    Rep Points
    12.6
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0


    Reputation: Yes | No
    firefox here. Works just fine.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •