Close

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 34 of 34
  1. #26
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    105
    Rep Points
    173.2
    Mentioned
    6 Post(s)
    Rep Power
    2



    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by 5soko Click here to enlarge
    Only reason i ask is because in the M5 view:
    http://www.youtube.com/watch?v=U8wXGHsQILU

    And in his description he mentions the E63 was running C16.
    Who put C16 in a stock car ?i dont remember some one put C16 on a mercedes correct me if i am wrong .

  2. #27
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    105
    Rep Points
    173.2
    Mentioned
    6 Post(s)
    Rep Power
    2



    Reputation: Yes | No
    i forgot to mention that the old Race with the black BMW M5 V10 was with a DEMO car from the dealer so i am not the only one who used it, and also the race was in a temp around 33C

    with this race was 24 or 25C


    and now even colder around 20C

  3. #28
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,699
    Rep Points
    31,533.4
    Mentioned
    2063 Post(s)
    Rep Power
    316


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by Alrasheed1991 Click here to enlarge
    i forgot to mention that the old Race with the black BMW M5 V10 was with a DEMO car from the dealer so i am not the only one who used it, and also the race was in a temp around 33C

    with this race was 24 or 25C


    and now even colder around 20C
    To me, the difference in the races looks like the difference a tune should make.

  4. #29
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    USA
    Posts
    641
    Rep Points
    720.8
    Mentioned
    16 Post(s)
    Rep Power
    8


    1 out of 1 members liked this post. Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by Alrasheed1991 Click here to enlarge
    Who put C16 in a stock car ?i dont remember some one put C16 on a mercedes correct me if i am wrong .
    Just re stating what the video said on the M5 owners youtube page:

    Mercedes-Benz E63 AMG
    C16 fuel
    Says the owner of the vehicle e63 as stock now
    But a week before the race I had with him, and made ​​him a big lead and I was the 2 race i winner.
    ///M5 LCI
    "It's like the F10 is the 911 Turbo to the E60's GT3" -Pistonheads (M5 feature)

  5. #30
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    974
    Rep Points
    442.4
    Mentioned
    3 Post(s)
    Rep Power
    5


    Reputation: Yes | No
    Hmm interesting. I'd say adding C16 to a stock car would definitely add a bit of power, modern ECUs can tell when there is more resistance to detonation, so usually at least a bit of power is to be had. What colors are those on the 63...definitely not available in the US, and extremely beautiful.

  6. #31
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Saudi Arabia
    Posts
    105
    Rep Points
    173.2
    Mentioned
    6 Post(s)
    Rep Power
    2



    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by 5soko Click here to enlarge
    Just re stating what the video said on the M5 owners youtube page:

    Mercedes-Benz E63 AMG
    C16 fuel
    Says the owner of the vehicle e63 as stock now
    But a week before the race I had with him, and made ​​him a big lead and I was the 2 race i winner.
    Will it had 100km only on the Odd..... It was new

  7. #32
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,699
    Rep Points
    31,533.4
    Mentioned
    2063 Post(s)
    Rep Power
    316


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by 5soko Click here to enlarge
    Only reason i ask is because in the M5 view:
    http://www.youtube.com/watch?v=U8wXGHsQILU

    And in his description he mentions the E63 was running C16.
    What kind of an idiot puts that $#@! music over the sound of the cars...

  8. #33
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Long Island
    Posts
    78
    Rep Points
    72.4
    Mentioned
    0 Post(s)
    Rep Power
    0


    1 out of 1 members liked this post. Reputation: Yes | No
    Doesn't c16 have Lead in it?

  9. #34
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    SoCal
    Posts
    117,699
    Rep Points
    31,533.4
    Mentioned
    2063 Post(s)
    Rep Power
    316


    Reputation: Yes | No
    Click here to enlarge Originally Posted by Zombie1 Click here to enlarge
    Doesn't c16 have Lead in it?
    Yes it does.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •